fbpx

COLLEGA’S BORRELEN
BIJ FINNHeeft u iets te vieren? Of wilt u gewoon borrelen met collega’s? Dan is FINN dé knusse plek van Almere om samen te toosten. Geniet na een lange werkdag samen van een heerlijke cocktail, frisse gin-tonic of bijzondere whiskey. Of nodig een zakenrelatie uit om in een ontspannen omgeving samen het glas te heffen.Een borrel met 3 drankjes en borrelgarnituur is er al voor €12,50 per persoon. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@finnrestaurant.nl of door te bellen naar 036 53 95 941. Kijk voor meer zakelijke mogelijkheden hieronder.RESERVEREN

ZAALVERHUUR
Boven het restaurant, op de eerste verdieping, is een serie zalen gecreëerd. Deze zijn te huur voor feesten, vergaderingen, workshops, congressen of besprekingen. We bieden al een ruimte vanaf 6 personen en kunnen zalen koppelen tot een capaciteit van 150 mensen. Ideaal te combineren met een lunch, diner of borrel in het restaurant. FINN heeft genoeg mogelijkheden voor de zakelijke markt, neem vooral contact met ons op om uw wensen te bespreken.


NAAR DE WEBSITE

HOTEL FINNOp de bovenste verdieping van het pand zit een knus hotel met 28 ruime kamers. Dit charmante hotel is geschikt voor de hele familie en heeft een heerlijk rustige en gezellige sfeer. We hebben single, double en triple kamers. Uiteraard van alle gemakken voorzien.Hotel FINN is een ideale plek voor een weekendje weg in de omgeving van Amsterdam. Mochten vrienden en familie van buiten de stad langskomen, kunnen die altijd in hartje Almere luxe overnachten.

NAAR DE WEBSITE