fbpx

FINN Koningsdag 2018
Summer by FINN. Dit jaar vieren wij Koningsdag met street food! Royale cocktails, een echte poffertjeskraam en een koninklijk street food lunchmenu met gerechten van de Big green egg barbecue. Voor de kinderen is er een speelhoek en een springkussen, dus ook de papa’s en mama’s onder ons kunnen heerlijk genieten van de zon op ons terras met een hapje en een drankje!

Summer by FINN

12:00 – 23:00 UUR


Op Koningsdag serveren wij onder andere een heerlijke kipsaté, chili hotdog, King’s burger of huisgemaakte cheddar fries. Uiteraard serveren wij ook onze gebruikelijke specialiteiten uit de keuken. Drink hierbij de Royal Dutch Gin-tonic, Ambassador of Maxima-mojito. U kunt natuurlijk ook gaan voor een van onze uitstekende wijnen of een fris biertje terwijl u geniet van de zon op de leukste nationale feestdag van het jaar!

Reserveren

Op 26 en 27 april bent u bij FINN de gehele dag welkom. Voor zowel ontbijt, lunch, borrel als diner kunt u bij het restaurant binnen lopen of van te voren reserveren. Reserveren kunt u telefonisch doen via 036-53 95 941, per e-mail of online.

RESERVEREN