COLLEGA’S KLINKEN
BIJ FINNHeb je iets te vieren? Of wil je gewoon borrelen met collega’s, dan is FINN dé knusse plek van Almere om te toosten. Een borrel met 3 drankjes en borrelgarnituur is er al voor €12,50 per persoon. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@finnrestaurant.nl of door te bellen naar 036 53 95 941. Kijk voor meer zakelijke mogelijkheden hieronder.

ZAALVERHUURWe hebben boven het restaurant op de eerste verdieping een serie zalen gecreëerd. Deze zijn te huren voor bijvoorbeeld feesten, vergaderingen, workshops, congressen of besprekingen. We bieden al een ruimte vanaf 6 personen en kunnen zalen combineren tot een capaciteit van 150 mensen. Ideaal te combineren met de mogelijkheden van het restaurant. FINN heeft dus genoeg mogelijkheden voor de zakelijke markt.

NAAR DE WEBSITE

HOTEL FINNOp de bovenste verdieping van het pand zit een knus hotel met 28 kamers. We hebben single, double en triple kamers. Uiteraard van alle gemakken voorzien. Als er contacten van buiten de stad langskomen kunnen die altijd in hartje Almere overnachten.

NAAR DE WEBSITE